Om Jason’s Verden

Velkommen til denne blog, som er opkaldt efter vores søn, Jason der elsker bøger. Bloggen her er til for at vise og anmelde alle de spændende børnebøger, som vi køber til vores søn. Vi læser dem i fællesskab – og anmeldelserne er baseret på hvad Jason finder interessant og hvad vi, forældre vurderer, ud fra hvordan Jason reagerer på bøgerne. Vi deler også kreative projekter og tipper om sjove steder man kan besøge med børn. Vi deler en del stories på vores instagram, så hvis du vil følge med i vores hverdag, så er du velkommen til at finde os på Instagram via @jasonsverden og på TikTok via www.tiktok.com/@jasonsisland.

Bloggen er også hjælp til andre forældre, så det er nemt at se og finde gode børnebøger.

Bloggen styres primært af Jasons mor, Ellen. Jasons far, Morten er ind imellem gæsteblogger på bøger og legetøj.

Baggrund

Efter mange år i bogbranchen, besluttede jeg mig for, at det var på tide at åbne en egen bogblog i 2020. Jeg er selv vokset op med bøger hele mit liv og derfor er det også vigtigt for mig, at min søn også vokser op i bøgernes magiske verden. Han er heldigvis selv ret vild med bøger og slæber den ene bog efter den anden med i seng hver dag og forskellige tidspunkter i døgnet. Jeg har selv været i bogbranchen i 17 år og er det stadigvæk. Jeg arbejdede i mange år på Bog & idés hovedkontor i online- og marketingafdelingen, som online marketingassistent. Jeg har designet, fotograferet, blogget, anmeldt, skrevet og filmet… plus en hel masse andre spændende ting. Udover dette, har jeg mange års erfaring som boghandler – så jeg kender en del til litteratur.
Til dagligt arbejder jeg som selvstændig grafiker og i musikbranchen. Jason’s far arbejder i underholdsnings- og musikbranchen.

Jørgen Pingvin limer noget der ikke vil ligge stille