Jason har fået denne fine Disney bogkalender af os iår – udover hans pakkekalender ✨☃️ I hans pakkenkalender er der også et par bøger faktisk. Mickey Mouse er et af hans favorit figurer (dog er der intet der slår Super Mario). Det er anden gang vi har en bogkalender til Jason. Sidste jul var han dog 2 og et halvt år, og selvom han var glad for bøger, så virkede det ikke helt for ham. Men iår bliver det læst flittigt sammen med mor eller far inden puttetid. Han plejer at åbne den lige inden sengetid netop for at der er nyt læsestof til godnatlæsningen. Bøgerne er større end pixibøger og formatet er aflang. Hver bog er pakket ind i julepapir og lagt bag lågerne. På hver bog er der et eventyr med nogle af de klassiske Disneyfigurer, fx Olaf fra Frost, Dalmatiner osv.

Hvis I har lyst til at se med når vi pakket en bog op, laver jeg gerne en lille video her – kommenter gerne 👇

Bøgerne er hyggelige, smukt pakket ind og er perfekt for den lille bognørd der samtidig er glad for Mickey Mouse og Disney. Jeg vil helt klart anbefale denne Disney bogkalender fremfor den vi købte sidste år.

Bogen kan købes hos de fleste boghandlere.

ISBN - International Standard Book Number
Innovative ideas are never easily accepted. Due to the electronic revolution of the information supply new management tools and infrastructures were required. The as simple as brilliant tool the ISBN which assigns each book with a unique number has contributed vastly to the global book and information market.