Jason er jo helt vild med Pokémon, så derfor har jeg netop købt denne fine bog til ham, som han har været helt opslugt af 🧡
Det er et opslagsværk med over 800 Pokémons med en kort beskrivelse. Bogen er up to date indtil 2018, så alle nyere Pokémons er ikke med. Den er på engelsk, men det gør ikke så meget herhjemme, da Jason godt kan engelsk og til et opslagsværk er det ikke noget der gør det store.

Der er rigtig fine illustrationer og alle Pokémons er opdelt alfabetisk. Det er egentlig super nemt at finde rundt i og med en god kort beskrivelse. Det eneste der trækker bogen lidt ned er, at der mangler et lille notat omkring hvornår/hvordan de forskellige Pokémons udvikler sig. Det er egentlig det der gør, at jeg har givet bogen 4 ud af 5 stjerner. Ellers en super fin bog som sagtens kan bruges af de mindste 3-4 år. Prisen er også rimelig og ligger på 159.95 kr.
Bogen er selvfølgelig købt hos den lokale Bog & idé, hvor vi primært køber bøger 📖

Pokémon bamser

Til jer der er nysgerrige omkring Pikachu bamsen, så har Jason fået den af moster i julegave. Den er købt i Føtex, men kan også fås hos Legekæden/Bog & idé og Fætter BR. Prisen ligger på omkring 149.95 kr. og man kan også få en masse andre bamser, såsom Scorbunny, Squirtle m. m. (som Jason har på billedet). Scorbunny er en gave fra mormor og Squirtle er fra far (Morten). Jolteon bamsen er købt hos GameStop for 3 år siden af os, da Jason fandt den interessant.

Er jeres børn også vild med Pokémons? Kunne I tænker jer at se flere bog- og legetøjsanbefalinger med Pokémons og Super Mario? 👀

(Dette indlæg er IKKE sponsoreret, da bogen er købt af mig pga. Jasons interesse for Pokémon)

Pokemon: Super Deluxe Essential Handbook
Kategorier: ,
Published: 2018