Jeg købte denne insekt plakat engang i 2022, da Jason er helt vild med insekter. Vi havde haft dem lidt tid nede i den lokale Bog & idé butik, men det er sidenhen ikke længere til salg i butikken. Sammen med insekt plakaten, købte jeg også et med “botaniske blomster”. Den har vi dog ikke fået hængt op endnu. Jeg mangler lige at finde plads.

Pynter på Jason’s værelse

Sidste sommer fik Jason et skrivebord til hans værelse og så var der pludselig plads til insekt plakaten. Han er så glad for den og der går nok ikke en eneste dag, hvor han ikke kigger på den og snakker om insekterne. Jeg synes virkelig det pynter så fint og jeg har fået mange henvendelser omkring plakaten. Pictura er leverandøren bag plakaten og man kan stadig bestille det hjem via Bog & idé. Så hvis du ønsker dig den samme plakat, så prøv at snakke med din lokale Bog & idé.

Er dit barn også vild med insekter?