DIY nemme Minecraft fødselsdagsinvitationer med HAMA perler. Da Jason ville have Minecraft tema til sin 6 års fødselsdag, kunne jeg simpelthen ikke finde nogle Minecraft fødselsdagsinvitationer, så jeg besluttede mig for at vi skulle lave dem selv. Det var også sjovere! Jeg fik den idé at finde forskellige items fra Minecraft og lave dem i HAMA perler. Bagefter skulle de klistres fast til et kort.

Sådan gør du

Jason har selv valgt items fra Minecraft og så har vi begge lavet dem sammen. Her får du vores guide til hvordan du laver dem selv.

✂️ Alt hvad du skal bruger er følgende ✂️

💚 HAMA perler 
💚 Kort med kuvert (vi har brugt dobbeltkort)
💚 Foto klæbepuder

Find items som du kan lide fra Minecraft – du kan evt. bruge vores billede her som en guide til mønster eller finde forskellige mønstre online. Bare husk, at de skal være små nok til at kunne side på kortene. Jeg sender gerne vores perlemønstre, hvis det slet ikke er til at finde ud af – smid mig gerne en mail her eller tag fat i mig på vores Instagram.

Vi anbefaler foto klæbepuder, da det holder bedre når man klistrer de færdige perlefigurer på kortene. Hvis man bruger skolelim så tager det tid før det er tørt og kortet bliver krøllet, selvom det er pap. Derfor anbefaler vi klæbepuder.
Vi valgte også at printe teksten på invitationerne ud og herefter klippede det og limede i kortene i stedet for at skrive i hånden, men du kan også vælge at skrive det i hånden. Vi synes bare det var alt for mange kort at skrive.

Del gerne med os hvis du får lavet disse Minecraft fødselsdagsinvitationer – vi elsker at se jeres kreationer ud fra vores idéer.

Se flere Minecraft perlerier her (med GRATIS mønster!). Du kan også prøve vores GRATIS mønster på Super Mario Tic Tac Toe (kryds og bolle) spil lavet med perler eller lave potteplanter af perler.