I sommers og tidligt efterår, brugte vi mange dage på at tage på spontante strandture. Det var selvfølgelig når vejret var til det. Jason elsker at tage på stranden og samle muslingeskaller og slå smut. Det er en rigtig hyggelig familieaktivitet. Vi har også nogle gange taget hans Bruder traktor med eller en spand og en skovl. Men primært foregår legen egentlig bare i gummistøvler og på sand og vand.

På den ene af turene ville vi gerne se på krabber. Men lige den dag, var de alle taget hjem. Der var ikke en eneste krabbe. Og her var vi ellers på en lille bro og kigge rundt. Tilgengæld kunne vi redde en masse søstjerner der var skyllet ind på land. Vi tog dem forsigtigt med en muslingeskal og lagde dem tilbage i havet igen. Når vi er på stranden, sørger vi også for at lære omkring omgivelserne og hvad de forskellige ting hedder og gør.

Det rigtige udetøj med Mini A Ture og Bisgaard

Dette var faktisk et af de koldere dage, hvor vi officielt gik over til vinterjakke og vinterstøvler. For os, er det vigtigst at Jason går i kvalitetstøj der holder længe og samtidig er moderigtig. Det er også vigtigt med pasformen, da Jason er en høj, men slank dreng. Skoene skal også være ordenligt, da det er vigtigt med god ergonomi til de små fusser i vind og vejr. Vinterjakken er den 3. jakke vi køber fra Mini A Ture, ud fra tidligere erfaring. Vi startede med en forårsjakke da han kun var 8-9 mdr. Vi havde prøvet forskellige, men ingen af dem havde en god pasform, og faldt derefter over en Mini A Ture model. Jakken holdte faktisk hele 2 sæsoner. Da vi købte en vinterjakke dengang, holdte den også i 2 sæsoner.

I år har jeg valgt denne model og synes farven er bare SÅ fin 😍 Støvlerne er fra Bisgaard og samme model havde han faktisk da han var halvandet år. Jeg synes de er så lækre i kvaliteten, smukke og holder til det meste. De kan dog ikke tåle at man går i vand med dem, så hvis vi skal i vand og mudder, så har vi et par Bisgaard termostøvler.

Jeg vil til enhver tid anbefale jakker fra Mini A Ture – især hvis man synes andre mærker er for stramme og små i det. Sko fra Bisgaard bliver man aldrig skuffet over – det holder. Vi køber det meste af Jason udesko og hjemmesko fra Bisgaard.

Overtøj: Mini A Ture Wally vinterjakke, Dark Choco
Sko: Bisgaard TEX Elijah, Cognac

Dette indlæg er IKKE sponsoreret – alt er købt og betalt af mig.