Det er ingen hemmelighed, at Jason er kæmpe fan af Super Mario. Og det er heller ingen hemmelighed, at mor og far også er det. Noget af det vi har brugt rigtig meget tid på i 2020, af kreative projekter – har været perlehygge med pixelart. Vi har lavet et hav af figurer fra forskellige Super Mario spil titler. En del af dem kom faktisk op og hænge på juletræet, sammen med almindelige julekugler og andet juletræspynt. Jason var ellevild.

Perle potteplanter med HAMA

Vi havde også længe ville prøve at lave perleplanter. Da Jasons moster havde fødselsdag, valgte Jason og jeg, at lave 2 planter. Jason valgte motiverne selv og det var hans idé, at moster skulle have 2 stk. Vi lavede en mini Piranha plant og en Mario Heart plant. Vi har efterfølgende lavet en Blow Hard Cactus fra Yoshis Island til Jasons værelse.

Sådan gør vi: Som regel siger Jason selv hvad han kunne tænke sig vi laver og så finder jeg en “sprite” figur fra spillet, så det kan laves med pixellook – ellers finder vi på det selv, hvis ikke det eksisterer. Hvis han ikke ved på forhånd hvad han ønsker sig af figur, så får han Pinterest i hånden og selv finder en figur og så ser vi om der findes en “sprite” eller mønster på figuren. Som oftest bruger vi sprites, da det er nemmest at se hvor mange perler der er.

Mario Heart plant og mini Piranha plant


Figurerne er placeret i oasis, i en terracotta potte. Derefter pyntet med rensdyrmos og pudemos. Kaktussen til Jasons værelse er også pyntet med nogle sten vi har samlet på stranden i sommers 🌊🐚🌾 En super idé er, at pakke dem flot ind i cellofan og bånd, hvis de skal bruges i gave.Det er super hyggeligt og kreativt for børn at lave perlefigurer, så jeg kan kun anbefale det ✨

Perler og perleplader er alle sammen købt hos Bog & idé. Dette er IKKE et sponsoreret indlæg.