I dag modtog Jason en bogpakke fra Gads Forlag med nye bøger der lige er udkommet her i april måned. Han var rigtig spændt på at se bøgerne og tog straks “199 Smådyr” og “199 Flag” fra bunken. Jeg havde allerede regnet ud, at det ville fange hans opmærksomhed, da han i forvejen har “199 dinosaurer og andre forhistoriske dyr” og han elsker insekter og generelt dyrebøger.

199 Smådyr fra hele verden

“199 Smådyr” er et opslagsværk til de små, hvor man finder de mest almindelige insekter fra hele verden. Det hele er emneopdelt efter steder og kategorier som fx ved vandet, i skoven, græsstemmer og ørkener, masser af biller og meget mere. Så lærer barnet hvor de kan findes. Papbogen har en fin størrelse til at have med rundt og er nem at kigge i. Den er især oplagt at have med i tasken når man er på tur og opleve naturen. Mange af smådyrene kunne Jason godt genkende, da han både har set dem i naturen og har læst om den i hans andre bøger.

Hvad vi synes om bogen

Vi giver bogen 5 ud af 5 stjerner. Bogen er egentlig meget enkel, men er et rigtig fint opslagsværk for de små, der elsker at udforske naturen. Det giver anledning til mange timers “kig og snak” for barnet. Jason er helt vild med den og har slæbt rundt på bogen hele dagen. Han skulle også lige læse i den inden sengetid og det var da også lige før der skulle læses op af den, mens vi spiste aftensmad.

199 Smådyr

Andre bøger i samme serie

Er du vild med bøger som denne, så vil jeg også anbefale dig at tage et kig på de andre i “199-serien” her.

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar af Gads Forlag.