Mangler du en god bog til den søde juletid, der samtidig er en julekalender med sjove opgaver? 🤩🎄
Så skal du helt klart have fat i Julemissionen af Rikke Reimann. Tag med på @julemissionen med 12-årige My, som får et brev fra hendes gudfar. Her fortæller han My, at julen er i fare. Sammen med My skal man udføre Julemissionerne og redde julen og My’s gudfar. Bogen handler om at sprede juleglæde og gør det også spændende for børn når der samtidig er opgaver der skal klares imens man følger en historie. For at gøre det endnu mere spændende, så kan man dele billeder af ens missioner på Instagram samt følge med I andres løste missioner.

En lille historie, opskrifter og små søde opgaver

En god julekalender til de lidt ældre børn

Da vi modtog bogen, kunne jeg hurtigt se at Jason ikke var helt stor nok til historien eller at kunne relatere til nogle af spørgsmålene i bogen. Dog kan han sagtens være med i fx bageopskrifterne, flette julehjerter eller lave varm kakao og synge sange. Så jeg har læst det meste alene, men involveret ham i det ting han kunne være med til, og det synes han var sjovt.

Anderledes og sjov

Bogen er rigtig fin hvis man vil prøve en lidt anderledes og sjov julekalender med børnene, hvor man ikke kun læser, men laver kreative ting og snakker lidt om de problemstillinger eller situationer man kan stå i, i den travle juletid . Der er også rigtig fine illustrationer i. Du vil både finde hyggelige opskrifter på julekager, varm kakao, en lille opgave og så følger man selvfølgelig med i julehistorien om lille My. Hele formålet med bogen er også, at man skal kunne skrive og tegne i den, som fx på billedet her.

Vi giver Julemissionen 4 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak til forlaget Superlux for anmeldereksemplar 🧡 Vi kommer til at dele mere mere fra bogen, så følg gerne med!

Kender du én der godt kunne bruge Julemissionen denne jul eller skal dit barn/dine børn have den? 🥰📖🎄

Julemissionen
Kategorier: , ,
Published: 2022