Et af Jason’s yndlingsspil i The Legend of Zelda-serien er Majora’s Mask, trods det er et af de spil han har spillet mindst. Han ønsker sig altid bøger med The Legend of Zelda og denne bog fik han af sin moster Stella, sidste år i julegave. Det er faktisk en manga over både Majora’s Mask og A Link to The Past ⚔️

Hvem er Akira Himekawa?

Fortællingen er både skrevet og tegnet af Akira Himekawa, der består af et kvindeligt duo med navnene A. Honda og S. Nagano. Sidst i bogen er der faktisk et interview med begge forfattere, sammen med Eiji Aonuma, som er producer for The Legend of Zelda spillene.

Der er flere i samme serie, og bøgerne er skrevet i samarbejde med Nintendo, hvor forfatteren har forsøgt at fortolke historierne fra spillene bedst muligt. Link snakker jo ikke i spillene, men i denne manga gør han og det gør det hele lidt mere interessant, da det giver karakteren et helt andet perspektiv.

Fortsættelsen til Ocarina of Time

Historien fortsætter efter Ocarina of Time, der var den første manga i serien (udkom i 1998). Man mangler måske lige at læse Ocarina of Time først, inden man læser Majora’s Mask, men det kan sagtens læses for sig, hvis man kender til Zelda-universet. Da Ocarina of Time (manga) udkom var det en kæmpe succes og forfatteren har sidenhen udgivet mange flere i serien. Der findes blandt andet et par stykker i om Twilight Princess. Den har vi stadig til gode at læse. Denne udgave vi har af manga bogen er i øvrigt en “Legendary Edition” og derfor indeholder hele to historier. Man kan stadig få de andre udgaver, hvor der blot er en historie i og et lidt anderledes cover.

Vi nød at læse historien og er vild med hvor flot det er tegnet. Det er en hurtig læst manga, og man vil gerne “have mere”. Så vi skal helt klart have de andre i serien 😍

Er du The Legend of Zelda fan, så vil Jason og jeg anbefale manga-serien 💚

Bogen er købt hos Faraos Cigarer i Odense.