Jeg har altid en masse kreative projekter i hovedet, som jeg gerne vil lave sammen med Jason. Men jeg må erkende, at det er desværre ikke altid jeg har tiden til det med en travl hverdag 😅

Super Mario Tic Tac Toe

Et af de projekter har længe været en Super Mario tic tac toe (kryds og bolle) lavet af HAMA perler. At lave en tic tac toe i sig selv i perler er ikke noget nyt og revolutionerende, men designet er udelukkende mit. Jeg synes det kunne være så fedt at bruge 8-bit designet til at lave både pladen og figurerne. Det endte ud i dette og det tog mig blot et par timer. Jason var jo mega spændt og hjalp mig med at både finde farverne og lægge et par perler på også.

Inspireret af 8-bit Super Mario

Jeg havde mange idéer til hvad man kunne bruge som henholdsvis kryds og bolle. Det endte ud i en klassisk 8-bit Super Mario og en 8-bit mønt. Faktisk, så kunne Super Mario figurerne stå på små ”ben”, men vi spiller med dem mens de ligger ned.

Et hyggeligt lille kreativt projekt man kan lave med ens barn og samtidigt sjovt at spille med bagefter 🎲♟

Sådan gør du

Det er nemt at lave og jeg har selvfølgelig lavet et mønster og en lille guide som I kan benytte – hvis nu I også er helt vilde med Super Mario.

Et lille tip er at gemme spilleplade og brikkerne i en lille papæske, som man fx kan finde hos Søstrene Grene. Eller gem brikkerne i en fin lille bomuldspose.

Du skal bruge følgende farver:
Hama Midi plysgul nr. 60
Hama Midi sort nr. 18
Hama Midi lysebrun nr. 21
Hama Midi gul nr. 03
Hama Midi rød nr. 05
Hama Midi nougat nr. 76

Jeg har lavet en skabelon/mønster der skal bruges til spillet her. Hvis du vil have en mere detaljeret guide og en du kan printe, så kan du downloade alle mine mønstre i en pdf lige her.

Bemærk inden du downloader pdf: Super Mario er et brand af Nintendo og dermed tilhører designet Nintendo. Dette mønster og idé til spillet er lavet af mig med tema fra Super Mario. Vær obs på at dette mønster på IKKE gen-udgives eller sælges. Du er dog velkommen til at dele link til dette indlæg. Hvis du vælger at lave dette spil lavet efter min skabelon/mønster, så referer til denne side eller tag os på Instagram via @jasonsverden.dk.

Er du vild med at lave Super Mario figurer af HAMA perler, så tjek vores andre figurer ud – her har vi også lavet “stueplanter” 🌱🍄