Jeg ser tit forældre spørge til hvilke bogreoler man har på ens børns værelse. Derfor tænkte jeg, det var oplagt med dette indlæg. Vi havde selv tænke forskellige ideer mht. opbevaring, af de efterhånden, mange bøger Jason havde. Da Jason var spæd, samlede jeg dem i hans klædeskab, indtil vi fandt ud af hvilke vi købte eller evt. byggede selv. Måske et til væggen? Men den ville jo ikke kunne rumme så meget.

Aykasa kasser til bøger

Så fik jeg den idé, at bruge de Aykasa kasser jeg havde købt til Jasons værelse, til opbevaring af hans bøger 📚 De kunne selvfølgelig ikke alle være der, så det var en midlertidig plan. Men det virkede rigtig godt, fordi Jason brugte det flittigt med at tage én bog ad gangen, som vi skulle læse og bagefter satte dem selv tilbage (han var kun lidt over 2 år).

Bogreol og lænestol er begge købt i Jollyroom. Bogreolen er en gave fra Jasons bedsteforældre

En rigtig bogreol

Da Jason fyldte 3 år fik han, blandt andet den smukkeste bogreol af mine forældre (Jasons mormor og morfar) i fødselsdagsgave. Det var jo egentlig lige præcis hvad han havde brug for! I starten kunne alle bøger også næsten være der, men pt er den fyldt 🙈 Jeg er ved at tænke på en plan med hvordan man kan opbevare de resterende bøger. Der er ikke plads til en bogreol mere på hans værelse, så det skal måske være i hans legehjørne i stuen. Eller, hvis man rykkede hans nuværende lænestol og legetøj, kunne der måske klemmes en bogreol på værelset, men det er nok ikke optimalt. Men nu må vi se.

Jason fik en juniorseng i november måned 2020, og det resulterede i at vi desværre skulle rykke rundt på værelset. Det gik ud over hans læsehjørne, der bestod af lænestol og bogroel. Her plejede vi førhen at sidde og læse, når Jason valgte en bog. Sådan som det er indrettet lige nu, så står bogreolen for sig selv, ved siden af hans seng og lænestolen står i et anden hjørne

Bogreolen er en Alice & Fox Nova Bogreol fra Jollyroom. Dette indlæg er ikke sponsoreret, da vi har købt tingene selv/modtage i gave fra familie.

IKEA har faktisk netop fået en ny bogreol til børn, i en lidt anderledes design. Der er plads til enten kasser eller bøger opstillet på en anden måde i bunden. Den overvejer jeg faktisk. I kan finde den her

Ellers vil jeg også anbefale man tager et kig hos Jollyroom, der har mange forskellige slags bogreoler her.

Hvordan opbevarer i jeres børns bøger? Løber I ikke hurtigt tør for plads? 👀