Jason fyldte 4 år d. 28. juli og i den forbindelse fik vi holdt en stor Super Mario Party efter sit eget ønske. Allerede sidste år, dagen inden hans fødselsdag ønskede han sig en “Yoshi kage”, som han så fint sagde det. Da der var lidt tidspres, så måtte jeg være kreativ. Det endte med, at jeg købte en stak HAMA perler og lavede Yoshi, natten inden hans fødselsdag. Det blev brugt som pynt på kagen og Jason var fint tilfreds.

I år ville var jeg på forkant, og vidste han nok ville have samme ønske. Han sagde også allerede et par uger inden, samt dagen før, at han ønskede sig en Yoshi og Mario kage. Jeg havde et par uger foriden bestilt en masse pynt online, samt købt farverige balloner, sugerør m.m. fra fysiske butikker. Samtidigt havde jeg bestilt plakater, en Cappy hat og Cappy bamse. Figurer og andet merchandise havde vi selv, da vi har købt en del igennem tiden, samt Jason har en masse Super Mario legetøj.

Aftenen inden hans fødselsdag og mens han sov, pyntede Morten og jeg hele spisestuen med balloner, serpentiner, flagranke og bordet. Jeg tror, at jeg fik Morten til at puste 100 balloner op!

Næste morgen, blev Jason overrasket da han trådte ind i spisestuen og så al den pynt – han blev ellevild! Han var helt oppe og køre og var så lykkelig. Ikke nok med det, så havde jeg jo sørget for at designe sukkerprint til hans kage, som han også blev rigtig glad for.

Super Mario kage med sukkerprint

Et par dage efter holdte vi hans fødselsdagsfest med resten af familien, hvor der også blev serveret en Super Mario kage – denne gang med et større sukkerprint, dog ingen specialdesign. Til hver gæst havde jeg også sørget for en lille flaske håndsprit med navn på, samt en lille vådserviet i form af en lille “pille”, som bliver til en vådserviet når man hælder kogt vand ovenpå.

Her er den komplette liste over al fødselsdagspyntet:

Jeg vil starte med at sige, at ALT er købt af mig – dvs. INGEN sponsorerede gaver eller reklame. Jeg deler dette blot for at hjælpe andre med at finde tingene. Alt andet Super Mario udover pyntet (figurer, bamser, lamper) er noget vi havde i forvejen. Derudover, har Jason og jeg lavet Super Mario planter af HAMA perler til pynt på bordet.

Super Mario Paptallerkener 18 cm
Super Mario Souvenirkrus
Super Mario Odyssey Cappy hat
Købt hos Kalaskongen

Super Mario Odyssey Cappy Bamse
Super Mario & Co. plakat 60×90 cm
Købt hos EMP

Super Mario Paptallerkener 22,5 cm
Super Mario Papkrus
Super Mario balloner 6 stk.
Super Mario “Happy Birthday” vimpel
Købt hos Festmosfæren

Super Mario Servietter
Købt hos Festkassen

Sukkerprint er bestilt hos Kagedeko.dk
Design af den runde kage er lavet af mig, ud fra den oprindelige Super Mario World: Yoshi’s Island Super Nintendo spil coverbillede og det oprindelige logo. Den firkantede kage er et billede fra Yoshis Island DS.
Lynhurtig levering fra Kagedeko – kan klart anbefale dem.

Farverige balloner fra Netto
Farverige sugerør fra Netto
Serpentiner fra Fætter BR (kan også købes i Føtex og Bilka)
Flagranke i stof fra Netto
Lyseblå sugerør fra Søstrene Grene
Lanterner fra Søstrene Grene
Folieballon kobber med tallet 4 fra Søstrene Grene
Røde og hvide alm + folieballoner fra Fakta
Røde servietter fra Normal
Hånddesinfektion fra Normal
Små “tablet” vådservietter fra Normal

Super Mario tøj

Jason’s andet outfit fra dagen – han havde selv valgt alt det med Super Mario
T-shirt fra Zara / Bukser fra Lil’ Atelier / Gummistøvler fra Liewood / Kasket fra H&M / Super Nintendo taske fra Zara

Ingen reklame / Ikke sponsoreret indlæg