I kender nok fra vores stories og opslag, at ZURU Smashers Dino Egg er meget populære hjemme hos os. Jason er helt vild med dem. Det er egentlig også forståeligt nok, da dino æggene indeholder en masse spændende ting. Jeg var lidt skeptisk første gang Jason og far havde et kæmpe Smashers æg med hjem. Men jeg blev positivt overrasket over indholdet.

Hvad indeholder ZURU Smashers Dino Egg?

Alt efter hvilken slags æg man køber, om det er de små æg eller de helt store, så er indholdet forskelligt hver gang. De serier som vi har prøvet, har været Dino Ice Age og Mega Light Up Dino. Her har vi både haft de helt store æg (primært) og prøvet enkelt lille og en pakke kun med de helt små æg med figurer.

Uanset man køber de store æg eller de lille æg, så går det ud på at finde alle dele til en hel figur som man samler. Forskellen er størrelsen på figuren og hvor meget der følger med i ægget. I det store æg starter man med en slags skattekort, hvor man skraber for at se hvilken af de små poser man skal åbne. Her åbner man så fx en pose med slim, derefter kan det være sand, sne, krystalslim osv. Indholdet afhænger af hvilken serie man har. Den blå serie har fokus på istiden, så derfor er indholdet blåt eller hvidt og med fokus på alt med sne og is.

Grunden til, at det er så spændende for børn med ZURU Smasher Dino Egg er, fordi det er en overraskelse med alt hvad man pakker op. Især den del med at man kan se og føle på tingene. Lidt ligesom et lille kemiprojekt. Selvom man ender med at få samme store figur, så det ikke sikkert at de små figurer er nogle man har fået før. Der findes en masse forskellige og nogle af figurerne er mere sjældne end andre.

Du kan ikke som sådan se, hvilket æg du allerede har købt før, men man kan sådan ca. regne ud. Det kan du ved at se på hvor mange slags der findes i den pågældende serie, samt farven på knoglen på toppen af ægget.

Hvilken alder anbefales det fra?

Jeg anbefaler ægget fra man er 3 år og at man altid åbner det sammen med en voksen. Den indeholder små dele samt en masse forskellige ting, som man burde hjælpe med som voksen.